Crack User

News reviews and more for users of crack

Subscribe to Crack User
Subscribe to Crack User
NHSChoices asked:

Be Sociable, Share!

25 Responses to “Even casual use of cocaine can soon lead to dependence. Two people describe how the drug nearly ruined their lives”

 1. MaydayCavalier says:

  i don' t zoals cocaïne. ik houd enkel van de manier het – richard pryor ruikt

 2. jakedasnake160 says:

  Geuren zoals een dollar miljard.

 3. dustypork says:

  @randy95023 Sorry about your friend, I see a lot of myself in that description of him. I use also to overcome my social anxiety.

 4. dustypork says:

  @snowman121787 I haben die schwere Zeit, den Geruch festzulegen. Ich denke, dass er eine Art der druggy Art des Geruchs hat. Ich weiß dass does' t sind sinnvoll, aber wie es sind medizinisches sorta. Dann selbstverständlich mag es Geschmack grined herauf aspirin sorta.

 5. dustypork says:

  @Red5TheFinn tiene porciones de productos qu?micos en su forma del polvo y si usted utiliza usted consigue muy probablemente adicto. S

 6. dustypork says:

  @ColdDish1 (afwerking) gevoeld als crap voor de volgende dagen en besloten dat de hoogte niet dat gevoel waard was. Maar na een paar weken toen ik wat meer werd aangeboden nam ik het. Het zelfde gevoel helemaal opnieuw maar anderzijds begon ik niet te geven en nu everytime heb ik opprtunity ik het grijp. Ik ben op het punt waar ik naar het op mijn zal zonder enige kans streef. Ja kon het gemakkelijk en bijna zeker de verslavende twijfel van I iedereen met koud Turkije ophouden. Het zoeken van hulp.

 7. dustypork says:

  @ColdDish1 You are so right. The first time I took I felt great about my high, but coming off is the worst part and I

 8. dustypork says:

  @BigFatCheese100 dat is precies hoe ik over het viel. En It' waar s, hoe het u fysisch evenals geestelijk be?nvloedt. Ik beschouwde als me nooit iemand wie aan dingen verbonden of gewijd wordt maar de periodes wanneer ik niet alle gebruiken ik denk ben over is wouldn' t het groot is ??n of ander recht op dit ogenblik enkel om te hebben. Dit is wat tot de verslaving leidt en ik ken de behoefte van I ??n of andere hulp.

 9. dustypork says:

  @unconciousself I agree to some extent because there are people that can do it and not feel a need for it or do not use often, But that doesn’t mean that those that appear that way do not have a problem. Drinking a beer when you get everyday from work to relax could be a type of addiction, even if it does not affect one in a harmful way other than beer gut. It is a dependance, not a healthy way to relax.

 10. dustypork says:

  @saiisthebest Absolutely agree, I do coke sometimes, and feel like crap coming off and don’t feel right because you know it’s not natural.

 11. dustypork says:

  @HondurasHD ben ik benieuwd of zou er een hoogte zijn als zeg u probeerde om de bladeren te roken, of het te malen in een sap of een thee. Ik denk ik in ??n of ander doc. zag dat zij het als thee gebruiken.

 12. dustypork says:

  @yungtrill420 It' s niet werkelijk deeg het meer als kleine crytals is die powerd als wanneer in een deeg schijnen. U kunt enkele kristallen zelfs zien. Is het zeggen van uw verkeerd, maar dat niet meer de indruk die ik wanneer ik cocaïne heb heb gekregen.

 13. dustypork says:

  Tengo un amigo que haga la cocaína y la veo el salir del control. Quiero conseguir su ayuda pero sé que soy alguien que no sería de mucho uso porque lo utilizo también.

 14. yungtrill420 says:

  Wanneer het allen neer over dit komt, is de cocaïne eenvoudig gepoederd deeg!!! Wanneer u het in hoge temperaturen verlaat, smelt het. Met andere woorden, wordt het kleverig en ruig!!

 15. yobazvefasosikici says:

  cuz they add moe than 100 chemicals maybe?

 16. asarsfield says:

  you know you’re right, it really is different people are affected by different things. cocaine obviously isn’t healthy, but neither is alcohol, both are addictive to different people as well. there should simply be more push to educate people as much as possibly about all drugs, or educate people about anything really.

 17. HolySasquatchTurd says:

  het meest saiisthebest weet welke niet he' s dat spreekt over. De heroïne, de Cocaïne, de Paddestoelen, en Khat allen komen uit de Aarde. Krijg uw feiten recht. De marihuana is niet de enige drug die uit een installatie komt.

 18. crazyrockeradd says:

  ZEER niet waar. de opiaten zijn enkel als addictin als Nestimulans. ik ken vanuit ervaring. ppl vereis aan de informatie van de onderzoekdrug alvorens het te bespreken. schijnt zeggen van havent geen u enkel hier havent als de meeste mensen. Ppl doet EENVOUDIG MORE and MORE niet. Ik probeerde cocaïne. Het was in orde. Didn' t doet het opnieuw 1 jaar toen haven' t gedaan het betekenis. Enkel omdat u een drang doesn&#039 hebt; t betekent uw het gaan op het handelen. Sommige mensen vallen in dat en één of andere don' t. Het hangt werkelijk enkel van de persoon af. Realiseer dit!

 19. HondurasHD says:

  Het blad van de coca?ne is natuurlijk, is het coca?nepoeder niet het wordt gemaakt door de ammoniak van de benzineether en andere chemische producten toe te voegen.

 20. spector080080 says:

  de heroïne wordt gemaakt van een eenvoudige bloem en de cocaïne wordt gemaakt van een bladinstallatie hoe dat niet &quot is; earthy"?

 21. spector080080 says:

  de heroïne wordt gemaakt van een eenvoudige bloem en de cocaïne wordt gemaakt van een bladinstallatie hoe is niet natuurlijk dat? Ive probeerde cocaïne en zijn niet dat groot zijn enkel zo gemakkelijk u naar de badkamers gaan en 2 min kan binnen daar doorbrengen en goed zijn

 22. saiisthebest says:

  goed, I haven' t geprobeerde cocaïne persoonlijk,
  maar I' ve rond heel wat drugs, I' ve gedaane marihuana enkelen maar that' zo gemeenschappelijk s, heeft heel wat mensen minstens het zodra in hun leven, heel wat mensen het doen, het onkruid van de mensenrook overal geprobeerd, zou u enkel het kunnen niet kennen., it' s van de aarde u can' t werkelijk einde het.
  cokes, heroïne, they' re niet zelfs dicht bij natuurlijk, mensen moet ophouden doend het, moeten zij het begrijpen doesn' t doet goed u.

 23. unconciousself says:

  I’ve tried many drugs, cocaine, oxycontin, lsd, amphetamines. I can see how people become addicted to these things…but I have never been close to being addicted, and I still like them. It is just like alcohol…some people drink all the time, and others just drink beer when they get home to relax. It depends on the person. It depends on why you are using the substance. It depends on your state of mine. Just because some people ruin their lives over drugs, doesn’t mean everyone will.

 24. keenandwhat009 says:

  Drugs are not worth it, for all things people lose. It makes fools out of people.

 25. keenandwhat009 says:

  Dat is wat ik over met dacht
  (herbivore700) niet kan iedereen het gebruiken eens elke weinig weken. Het werkt die manier, coca?ne distroys lifes &#039 niet; ' fact' ' en it' s doesn' t de kwestie wie u bent, het distroys alle gangen van het leven, mensen vindt het werkelijk hard om van het te komen? weer it' s voor gezondheidsreden of druggebruik mensen ontbreekt. Het beste te doen ding is nooit poging het. It' s het kwaad zal en alles nemen u, familie, jonge geitjes, huizen, auto, vrienden, alles bezit. De smerige drugs verlaten alleen hen. tot ziens

Leave a Reply